poppellunden

Poppellunden

Et seniorfællesskab i Høng

Poppellunden i Høng er et seniorfællesskab under boligselskabet VAB, Det består af et dejligt grønt område med 26 boliger og et stort fælleshus. Der er 3 forskellige typer bolig, alle rækkehuse med en lille have. I fælleshuset har vi en stor spisesal, et dejligt stort køkken, anretterrum, teknikrum og 3 toiletter. I fællehuset er der også 2 værelser med senge og tilhørende badeværelse som beboerne kan leje til deres overnettende gæster.

I fælleshuset mødes alle hver onsdag til morgenkaffe og orientering om hvad der rør sig i området.

Den anden torsdag i hver måned mødes vi alle til fællesspisning i salen og efterfølgende hyggeligt samvær.

Vi holder også påske og julefrokost samt nytårsaften i fælleshuset.

Huset bliver også brugt til forskellige aktiviteter såsom kortspil mm. Beboerne kan også leje salen til private fester mm.

Et par gange om året holder vi en havedag, hvor alle der kan og har mulighed for det mødes til fælles havearbejde på vores fællesareal.

Vi passer også selv mange ting, såsom udskiftning af pærer, kørsel med haveaffald, hækklipning og græsslåning på fællesarealerne.

Vi hjælper og passer på hinanden, ser efter dem der har brug for det, men man kan også sagtens passe sig selv, hvis man ønsker det.

Poppellunden er et fællesskab og det forsøger vi at holde fast i.

Et billede fra morgenkaffe-mødet en onsdag formiddag

Hjertestarter i Poppellunden


I foråret 2019 fik vi muligheden for at få en hjertestarter i Poppellunden, vi skulle bare samle en masse mennesker der ville gå en tur på nogle timer og samle penge ind til Hjerteforeningen. Det fik vi stablet på benene og det lykkedes os at få en hjertestarter som er monteret på fælleshuset. Det var endnu et projekt for fælleskabet.

Sankt Hans


Vi afholder Sankt Hans fest i og ved fælleshuset hver år med stor fornøjelse for alle der deltager. Det er hygge, bål og fællessang, musik og dans.